Frank en Alphaville NOP onverslaanbaar in Kronenberg

Frank was het afgelopen weekend niet te kloppen in grade V tijdens de internationale para dressuurwedstrijd in het Limburgse Kronenberg. Met Alphaville NOP won hij alle proeven.

De wedstrijd in de Peelbergen was de tweede observatiewedstrijd voor de Paralympische Spelen van Parijs. Met drie overwinningen droeg Frank een aardig steentje bij aan de superieure triomf van TeamNL in de landenwedstrijd, waarvoor naast Frank ook Sanne Voets, Annemarieke Nobel en Demi Haerkens stonden opgesteld.

Frank liet wederom zien dat Alphaville N.O.P. in topvorm is. Hij reed de 19-jarige Sandreo-nakomeling na de overwinning in de Grand Prix A, ook de tweede dag in de Grand Prix B naar een score van 74.649% en nam ook in deze rubriek de overwinning mee naar huis.

Deze dominantie was zeker geen teken van een gebrek aan concurrentie. Van Duitsland tot Finland en van Groot-Brittanië tot Japan, de combinaties kwamen overal vandaan. De laatste dag stond het favoriete onderdeel op het programma. De kür op muziek! Gedragen door de sound van de jaren 80, met muziek van Grace Jones en Soft Cell, scheef het duo ook de kür op muziek op hun naam. Alphaville NOP heeft de hele wedstrijd laten zien dat hij fit en gezond is en mag thuis lekker een paar dagen bijkomen in de wei, want ook dat hoor erbij!