Frank en Alphaville NOP winnen kür op NK dressuur

Frank won met Alphaville N.O.P. de Kür op Muziek, het tweede onderdeel van het NK Para-dressuur, het was helaas te weinig om zijn titel te prolongeren.

Frank won de kür op muziek met zijn frisse en goed bewegende Alphaville N.O.P. Het werd de vierde plaats in de titelstrijd om het Nederlands Kampioenschap. “De punten vielen me de eerste dag tegen. Ik heb mijn best gedaan om op het podium te komen. Maar net niet”, aldus Frank. “Ik heb heel fijn gereden. Mijn paard is super fit. Niemand ziet dat hij negentien jaar oud is. Ik hoef nu nog niet te pieken. Dat is pas in september.”

“Ik kreeg de vraag of ik teleurgesteld ben…..nee joh, ik ben heel blij! Guetta is weer terug in de ring. Tijdens het losrijden liep hij fantastisch maar hij had zijn kruid een beetje verschoten door de laag vliegende leger helikopters en dus was hij in de ring een beetje leeg en werd het een wat brave foutloze proef maar ik ben heel blij met zijn “come back”.

En Alf…..de mega topper! De eerste proef liep hij erg fijn dus toen viel mij het percentage wel een beetje tegen. In de kür hebben we er nog maar een tandje bij gedaan. En dat lukte, de kür wonnen we met een heel mooi percentage. De “Slave to the Rhythm” kür, die Alf past als een Italiaans maatpak, blijft heerlijk om te rijden en ik merk aan Alf dat hij daar ook veel plezier aan heeft en dat is misschien wel het allerbelangrijkste!”