Dubbele zege tijdens CPEDI3* Genemuiden

Frank behaalde met zijn Alf het afgelopen weekend twee zeges tijdens de internationale paradressuur wedstrijd in de fraaie accommodatie van de Zwartewaterruiters in Genemuiden.

Genemuiden kent een groep zeer enthousiaste vrijwilligers die er elke editie weer een super strak georganiseerde wedstrijd met veel sfeer van weten te maken. Frank en Alphaville NOP nemen dan ook altijd graag deel aan deze internationale wedstrijd, die ook nog eens (relatief) vlak bij huis is.

Tijdens deze wedstrijd konden de laatste kwalificatiepunten behaald worden voor deelnamen aan de Paralympische Spelen in Parijs 2024, voor combinaties die deze nog niet hadden behaald. Dat  betekende volle startlijsten en veel internationale concurrentie. Frank en Alphaville NOP hebben hun kwalificatiepunten al binnen, maar zo’n wedstrijd is altijd goed om te meten waar je staat.

Dat de wedstrijd dan ook nog zeer succesvol verloopt, is helemaal mooi meegenomen. Alphaville NOP was goed in vorm en wist zowel de Grand Prix A te winnen met 73,718%, als de Kür op muziek met 78,308%. Een mooi einde van het internationale wedstrijdseizoen!