• Begin
 • Profiel
 • Paarden
 • Training
 • Agenda
 • Nieuws
 • Sponsors
 • Contact
 • Londen 2012
 • Frank Hosmar
  Stal 't Entmeer
  Oude Deventerweg 1a
  7448 RK Haarle

  T: 06 50280761
  E:

  Frank wint Finale Helderse Dressuurdagen

  Na een week mooie dressuur en veel gezelligheid in manege ’t Oale Spoor, waar Frank op zondagavond 22 december de Z2 rubriek op zijn naam wist te schrijven, was het vrijdag 27 december tijd voor de finale om het Gulden Spoor.

  Frank wint Finale Helderse Dressuurdagen - 28-12-2013

  De winnaars van alle verreden rubrieken streden tegen elkaar om de eer en de mooie prijzen. In totaal kwamen er in de finale 16 combinaties aan start, variërend van de klasse B tot en met Z2.

  Het was een spannende en mooie finale, die Frank nog even extra spannend maakte toen hem de verkeerde proef werd voorgelezen. In Hellendoorn is er namelijk een 20x40 baan en de jury en organisatie had per ongeluk de proef voor een 20x60 baan uitgedraaid. Frank wist de proef nog wel uit zijn hoofd, maar aangezien de jury ook de verkeerde protocollen voor ogen had, werden snel nieuwe protocollen uitgedraaid en kon Frank opnieuw aan zijn proef beginnen.

  Frank is gelukkig wel wat gewend en liet zich hierdoor niet uit het veld slaan. Hij en Alphaville lieten een mooie proef zien, die beter was dan de proef van de zondag ervoor waarmee hij zich wist te plaatsen voor de finale.

  Na Frank zijn proef was er een show van voltige groep Roy Rogers en direct daarna werd bekend gemaakt welke combinaties zich klaar mochten maken voor de prijsuitreiking te paard. Frank was één van de vijf deelnemers die zijn of haar paard mochten opzadelen en uiteindelijk bleek ook dat Frank de finale om het Gulden Spoor van de Helderse Dressuurdagen op zijn naam had weten te schrijven.
  Met een score van 67,06% bleef hij Hennie Vree met Cashmir (66,67%), Ashley Langevoort met Darkline (65,83%) en Ellen Treep met Europe Star Et (65,33%) in de eindstrijd voor.

  Naast natuurlijk de eer en een mooi geldbedrag, mocht Frank nog meer prijzen in ontvangst nemen. Zo was er voor de winnaar van het Gulden Spoor een les van Sjak Laarakkers beschikbaar gesteld, ontving Frank een tegoedbon van HorseTrailerDesign Hellendoorn om de trailer te laten voorzien van een mooi design, was er een statiedeken beschikbaar gesteld door Happy Horse ruitersportzaak Hellendoorn en ontving hij een waardebon van de dekenwasserij. Zeer tevreden kijkt Frank dan ook terug op deze wedstrijd!


  Frank wint Finale Helderse Dressuurdagen - 28-12-2013
  Frank wint Finale Helderse Dressuurdagen - 28-12-2013

  Datum: 28 december 2013

  « Terug