• Begin
 • Profiel
 • Paarden
 • Training
 • Agenda
 • Nieuws
 • Sponsors
 • Contact
 • Londen 2012
 • Frank Hosmar
  Stal 't Entmeer
  Oude Deventerweg 1a
  7448 RK Haarle

  T: 06 50280761
  E:

  Zilver in de individuele proef!

  Na een wat teleurstellend resultaat in de teamtest wist Frank zich te goed te herstellen en kwam hij in de individuele proef terug met een ijzersterke proef waarmee hij de zilveren medaille in de wacht wist te slepen!

  Het podium met Frank, Sophie Wells en de Deens Line Kongensgaard - 24-08-2013
  Het podium met Frank, Sophie Wells en de Deens Line Kongensgaard

  De voorbereiding en de proef van woensdag is uitgebreid geëvalueerd en besproken met coach Adelinde en tijdens de training van donderdag werd al snel duidelijk waar het knelpunt lag; in het losrijden voor aanvang van de proef.
  Tijdens de training liep Alphaville weer goed als vanouds en was het Frank duidelijk wat er anders moest om Alphaville ook zo voor te stellen in de proef zelf.

  Uiteindelijk moet het dan op de wedstrijddag zelf nog wel even gebeuren en waren we dan ook blij dat Adelinde na het op geweldige wijze winnen van haar eigen bronzen medaille in de individuele proef, aanwezig was om Frank te begeleiden met het losrijden van zijn individuele proef in grade IV.

  In de proef kon Frank goed aan Alphaville blijven rijden en het beeld was harmonieus, in goede aanleuning en fijn gedragen. De proef ging als vanzelf, Frank wist Alphaville weer te laten excelleren in zijn sterke punten en kreeg hoge cijfers voor de appuyementen, de uitgestrekte stap, overgangen in galop en natuurlijk de eenvoudige wissels.

  De blijdschap en tevredenheid straalde van zijn gezicht bij het afgroeten van de proef en het was leuk om de complimenten over de proef van zijn eigen team, maar ook de anderen die waren komen kijken, in ontvangst te mogen nemen.

  Het resultaat was dan ook 5% hoger dan in de proef van woensdag en de score kwam uit op 71,81% wat genoeg bleek voor de zilveren medaille! De gouden medaille ging weer naar de Britse Sophie Wells met haar Valerius.

  Het winnen van een medaille is niet alleen feest, want voordat we klaar waren met de doping controle van zowel Frank als Alphaville, waren we ruim 2,5 uur verder. Het stralende zonnetje waaronder Frank zijn medaille in de wacht sleepte, was al lang en breed verdwenen en er werd in het donker naar het Hostel terug gereden waar iedereen zat te wachten om Frank te feliciteren en te proosten op zijn medaille.

  Vandaag is Alphaville weer getraind en zijn ze klaar voor de kür op muziek die morgen, als laatste onderdeel, op het programma staat. Frank mag als tweede deelnemer starten om 12.48 uur en zal alles uit de kast halen om het eremetaal in de wacht te slepen.
  Fingers crossed!!


  Blij met zilver - 24-08-2013
  Blij met zilver
  Zilver in de individuele proef! - 24-08-2013

  Datum: 24 augustus 2013

  « Terug