• Begin
 • Profiel
 • Paarden
 • Training
 • Agenda
 • Nieuws
 • Sponsors
 • Contact
 • Londen 2012
 • Frank Hosmar
  Stal 't Entmeer
  Oude Deventerweg 1a
  7448 RK Haarle

  T: 06 50280761
  E:

  Meet and Greet warm festijn

  Afgelopen vrijdag waren we te gast bij dressuurstal van Baalen voor een "meet & greet"

  Meet and Greet warm festijn - 22-09-2012

  Het was een geweldige avond, die tot in de puntjes verzorgd was. Veel dank richting Coby en haar "dreamteam"!!!! Stuk voor stuk toppers!!!

  Hieronder het verslag van de site van de DVB-Foundation. http://www.dvbfoundation.nl

  De eerste Meet and Greet van DVB Foundation op de thuisbasis van Dressuurstal van Baalen is een fantastisch en warm feest geworden waarbij show, educatie en verrassingen centraal stonden bij de vele ontmoetingen.

  Voorzitter Johan Dorresteijn sprak het welkomstwoord en Coby begroette superfan Inge van Gils die deze keer enkele rolstoelvrienden had meegenomen en de bekenden van het bestuur van DVB Foundation verraste met een zelf gemaakt geschenkje. Op de achtergrond bereidde de openings carrousel van de stal zich al voor, met amazones Debora Pijpers, Sanne Gilbers, Lisanne der Nederlanden en Lizz Kok.

  Mette van Dongen was ook aanwezig en vertelde over haar unieke historie met DVB Foundation met hoogtepunten en dieptepunten. Op het moment rijdt ze weer op een prachtige Tinker! Wat een feest!

  Indrukwekkend was de vakkennis van instructrice Miranka Schellekens die wist uit te leggen hoe de andere hulpgeving van een ruiter met een beperking aan het paard duidelijk gemaakt moet worden en geleerd moet worden

  Pony-amazone Jayleigh Krieger ging vanuit haar rolstoel op haar pony en kreeg les van Marlies. Miranka Schellekens heeft overigens veel ruiters die vanaf een platform vanuit de rolstoel op het paard komen. Het platform is door een smid in haar dorp Best vervaardigd en tot stand gekomen met steun van DVB Foundation

  Natuurlijk was er ruime aandacht voor de ervaringen van bondscoach Jeannette Wolfs en haar Paralympische team. Frank Hosmar kreeg als winnaar van het brons een fraaie deken, iedereen kreeg bloemen. Van links naar rechts Coby naast Jeannette Wolfs, teamveterinair Brenda Hoogelander, bronzen Frank Hosmar, Sanne Voets en Petra van de Sande. Teamlid Gert Bolmer was niet aanwezig.

  Tot besluit liet Glasten Krapels met Filia H een mooie pas-de-deux zien samen met Sanne Vos. Filia H werd Glasten ter beschikking gesteld door Johann Hinnemann via DVB Foundation. Een prachtig voorbeeld van hoe de reguliere en aangepaste sport kunnen samengaan!

  Kijk voor andere bijzondere momenten in volgende item over deze Meet and Greet op de website van de dvbfoundation en op Facebook. Het was en inspirerend samenzijn voor iedereen waar nog lang over nagepraat zal worden!


  Meet and Greet warm festijn - 22-09-2012
   

  Datum: 22 september 2012

  « Terug