• Begin
 • Profiel
 • Paarden
 • Training
 • Agenda
 • Nieuws
 • Sponsors
 • Contact
 • Londen 2012
 • Frank Hosmar
  Stal 't Entmeer
  Oude Deventerweg 1a
  7448 RK Haarle

  T: 06 50280761
  E:

  Drukke maar geweldige dag tijdens ARD 2012

  Vandaag was het een erg lange en drukke dag voor Frank tijdens de Almelose Ruiterdagen.

  Drukke maar geweldige dag tijdens ARD 2012 - 23-06-2012

  De dag begon voor Frank met twee proeven met Alphaville in het Z1. Alphaville liep erg fijn, in de tweede proef schoot hij er heel even vandoor omdat in de ring ernaast iemand van het paard viel en dat paard al bokkend en rennend door de ring ging. Alphaville had dus een erg goed excuus.
  Met 223 werd de combinatie 2e in de eerste proef en met 220 punten kon de 1e prijs worden opgehaald voor de tweede proef.

  Daarna zijn we naar huis gegaan om Tiësto klaar te maken voor twee proeven ZZ Licht.
  Tiësto liep twee zeer ontspannen proeven en kreeg hoge punten voor onder andere de uitgestrekte- en middenstap en de halve arbeitspirouttes. Met percentages van 67,4% en 66,3% mocht hij de eerste en de derde prijs ophalen.

  Ondertussen was het donker geworden en heeft Frank op het mooi verlichte hoofdterrein een demonstratie gegeven die hieronder bekeken kan worden.
  Frank geeft hier uitleg over hoe hij bij de aangepaste sport gekomen is en hij laat zijn kür, gemaakt door Charles Monterie en aangeboden door de DVB Foundation, zien. Zo'n demonstratie is natuurlijk ook weer een uitgelezen mogelijkheid om de kür nog eens te oefenen en Tiësto te laten wennen aan vreemde dingen. Tiësto deed het overigens uitmuntend, met alle drukte en het vele publiek om hem heen.  Na afsluiting van de kür werd Frank bedankt door Han Kuipers, organisator van de Almelose Ruiterdagen en werd hem succes gewenst door de wethouder van sport van de gemeente Almelo, dhr. van Marle. Als klap op de vuurpijl kwam Heleen Klumper van Ruitersportzaak Riël Klumper uit Almelo met nog een hele mooie verrassing: Frank krijgt een op maat gemaakt zadel aangeboden voor Alphaville door Bliss of Londen.

  "Het was een drukke week deze week, maar wel een waar je meer energie van krijgt dan het kost, met al deze hoogtepunten. Ik ben heel erg blij en dankbaar voor alles wat me deze week is overkomen. Ik ben blij verrast dat er mensen zijn die dit allemaal voor mij willen doen. Dus bij deze iedereen nog eens heel erg bedankt; de organisatie van de Almelose Ruiterdagen met in het bijzonder Han Kuipers, Coby van Baalen van de DVB Foundation, Riël en Heleen Klumper van Ruitersportzaak Riël Klumper en Nikki Newcombe van Bliss of London."

  Hieronder is nog een uitzending van RTV Oost te bekijken die zaterdagavond ook aanwezig waren om opnames van Frank te maken. Vanaf 4.30 minuten komt Frank in beeld.
  Get Microsoft Silverlight


   
   

  Datum: 23 juni 2012

  « Terug