• Begin
 • Profiel
 • Paarden
 • Training
 • Agenda
 • Nieuws
 • Sponsors
 • Contact
 • Londen 2012
 • Frank Hosmar
  Stal 't Entmeer
  Oude Deventerweg 1a
  7448 RK Haarle

  T: 06 50280761
  E:

  Tweede en derde tijdens de individuele proef

  Frank kijkt met een zeer goed gevoel terug op deze dag.

  Losrijden met Tiësto met de Nederlandse vlag op z'n Belgisch op de achtergrond - 14-04-2012
  Losrijden met Tiësto met de Nederlandse vlag op z'n Belgisch op de achtergrond


  Vandaag werd de individuele proef verreden en vandaag mocht Tiësto als eerste van start gaan om zijn kunnen te tonen.
  Het losrijden was op een ander terrein dan gisteren en ondanks de rondvliegende zeefvliegtuigjes en parachute-springers was Tiësto mooi ontspannen tijdens het losrijden. Onderweg naar de westrijdring was er even een spannend moment, maar dit kon vlot worden afgevloeid en de combinatie begon goed aan de proef. Helaas ging de tweede keertwending niet goed en tijdens de laatste overgang naar het halthouden was Tiësto Frank wat voor en ging hij te vroeg stil staan. Verder was Frank zeer tevreden over de proef van vandaag. 69,6% en een derde plaats was het uiteindelijke resultaat.

  Toppertje van de dag was net als gisteren toch wel Alphaville! Hij is voor het eerst mee naar het buitenland en gedraagt zich voorbeeldig op stal en zo mogelijk nog beter onder het zadel. Frank had al wel het gevoel dat Alphaville er klaar voor was, maar het moet tijdens de wedstrijd nog wel even gebeuren. Ook vandaag stond Alphaville weer goed aan de hulpen en liep hij tijdens de proef, zeer geconcentreerd het vuur uit zijn hoeven. Deze concentratie werd op één moment wat verstoord toen een man besloot de rijbaan naast de wedstrijdring over te steken en toen sprong hij in de contragalop een wissel. Verder was het een foutloze proef en gezien het opleidingsniveau het maximale wat er tijdens deze wedstrijd uit Alphaville kon worden gehaald.
  Bij drie juryleden stond de combinatie dan ook royaal op de eerste plaats! Helaas waren er twee andere juryleden die dat compleet anders zagen en hem als 8e plaatsten. Het uiteindelijke resultaat was 70,3% en een mooie tweede plaats achter de Belgische Ulricke Dekeyzer.

  Sanne Voets reed 67,7% bij elkaar en behaalde hiermee een 7e plek. Voor Maarten van Stek was er een 9e plaats met 66,2%.

  Morgen staat nog de kür op muziek op het programma, waarbij Frank heeft besloten om alleen Tiësto te starten en Alphaville rust te gunnen. Die heeft het goed genoeg gedaan deze wedstrijd.


  Frank en Alphaville rond de ring - 14-04-2012
  Frank en Alphaville rond de ring
  Voor de prijsuitreiking - 14-04-2012
  Voor de prijsuitreiking

  Datum: 14 april 2012

  « Terug