• Begin
 • Blog Londen 2012
 • Nieuws Londen 2012
 • Foto's Londen 2012
 • Sponsors
 • Frank Hosmar website
 • 11

  Thuiskomst

  september

  Nadat afgelopen woensdag alle paarden zijn vertrokken, zijn ook alle grooms, Annelies, de teammanager en twee teamgenoten naar huis vertrokken en bleven bondscoach Jeannette, Sanne en ik over in Londen. We hebben nog wat andere sporten bekeken en de toerist in Londen uitgehangen onder het mom van ‘nu we er toch zijn’. Wij zijn vrijdag naar Nederland terug gekomen.

  Ik werd opgehaald door mijn vader en moeder en Thijmen en thuis aangekomen was alles heel mooi versierd, ook Alphaville zijn stal. Overal hingen slingers en er waren een paar hele mooie spandoeken gemaakt. De hele woonkamer stond vol met bloemen en heel veel kaartjes, die trouwens nog steeds binnen stromen, wat erg leuk is!

  Maandag vloog de rest van het Nederlandse team paralympische sporters naar huis en in Rotterdam was het officiële welkom van alle sporters en natuurlijk waren wij daar ook allemaal aanwezig. Helaas kon Annelies niet mee, omdat ze weer moest werken. Maar twee fans (die van het spandoek op de stal van Alphaville in Londen) hadden dit opgepikt en hadden de stoute schoenen aangetrokken en waren naar Rotterdam gekomen om mij daar welkom te heten. Het was even praten bij de aanmeldbalie, maar omdat ik anders helemaal alleen zou zijn ;-) werden ze toegelaten. Leuke actie natuurlijk.

  De komende weken zullen nog wel in het teken staan van mijn prestaties in Londen, met huldigingen, interviews voor radio, tv en kranten/magazines, maar geleidelijk aan zal ik het gewone leven ook op pakken en weer verder trainen. Deze twee bronzen medailles zijn natuurlijk fantastisch, maar goud blijft op mijn verlanglijstje staan.

  Voor wat betreft mijn belevenissen in Londen is dit mijn laatste blog. Nogmaals iedereen bedankt voor alle leuke reacties; telefoontjes, kaartjes, sms en nog meer.

  Tot de volgende keer!

  Frank


  Plaats een reactie « Terug

  Reageer

  Naam:
  Reactie:
  Vul de code in: L0nd3n

  Frank blogt:

  11-09

  Thuiskomst

  05-09

  Geweldige afsluiting

  03-09

  Teleurstelling voor Gert ...

  02-09

  BRONS!!!!

  01-09

  Petra net buiten de medai...

  31-08

  Zéér tevreden over de t...

  30-08

  De spelen zijn van start!

  29-08

  Alle Nederlandse paarden ...

  28-08

  Laatste dag trainen in de...

  27-08

  Officieel welkom geheten ...

  26-08

  Eerste ervaringen in Lond...

  25-08

  Lange reisdag

  24-08

  Het is nu echt begonnen

  23-08

  Mijn eerste blog voor Lon...

  22-06

  Franky goes London

  Mijn tweets