• Begin
 • Blog Londen 2012
 • Nieuws Londen 2012
 • Foto's Londen 2012
 • Sponsors
 • Frank Hosmar website
 • 28

  Laatste dag trainen in de hoofdring en soundcheck

  augustus

  Vandaag was de laatste dag dat er van de mogelijkheid gebruik gemaakt kon worden om in de hoofdring te trainen en dat hebben we uiteraard gedaan. Het Engelse zonnetje scheen vanochtend al weer vrolijk toen we aan het trainen waren. Ik heb eerst in een andere ring losgereden en daarna om de hoofdring gestapt. We hadden onderling afgestemd dat ieder teamlid vijf minuten alleen in de baan kon om ook daar de paarden even aan te laten wennen en ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat oefeningen door te nemen. Vandaag heb ik Alphaville er ook wat scherper aangezet dan gisteren en hij pakte het weer supergoed op. Morgen mag hij het dan weer wat rustiger aan doen en zo werken we toen naar het moment om optimaal te presteren.

  Omdat er vandaag weer vrij vroeg gereden is, was het de rest van de dag lekker relaxed voor Alphaville. Hij wordt lekker vertroeteld door Dianne, die lekker een paar keer met hem gaat wandelen en wat laat grazen, ook krijgt hij dagelijks de massage deken om die hem dan een fijne massage geeft. Over aandacht niet te klagen en Alphaville geniet met volle teugen!

  Na het rijden hebben we gezamenlijk wat gedronken en zijn we terug gegaan naar het dorp om te lunchen en te douchen. Daarna zijn we weer naar Greenwich vertrokken voor de Soundcheck die voor vandaag op het programma stond. Hierbij heb je de mogelijkheid om de muziek van de kür af te laten stellen, precies zoals je dat later tijdens de wedstrijd wil. De ruiters gaan dan midden in de bak staan en om beurten wordt dan de muziek afgedraaid waarbij je dan kunt aangeven of het harder of zachter moet. Als je tevreden bent geef je een signaal en dan wordt genoteerd op welke stand de muziek moet worden gedraaid. Ik vond dit keer de soundcheck vrij lastig, omdat het vrij hard waaide en de muziek hierdoor wat verwaaide. Dan klonk de muziek weer hard en dan weer zacht, dus het was even puzzelen, maar ik denk dat het helemaal goed gaat komen.

  Na de soundcheck zijn we weer teruggegaan naar het Paralympisch dorp waar we in de immens grote eetzaal hebben gegeten en toen zijn we naar ons appartement gegaan.

  Morgen staat de Vetcheck op het programma en deze zal vanaf 10.00 uur op alfabetische volgorde van de landen plaatsvinden.
  Elke dag wordt er een schema gemaakt welke landen in welke ringen mogen rijden en wij staan voor morgen tussen de middag gepland, dus dan zal ik Alphaville rijden.

  ’s Avonds is dan de officiële opening van de Paralympische spelen en ik kijk er erg naar uit! Ben erg benieuwd wat ik er van kan verwachten en laat het allemaal graag over me heen komen. Dianne gaat ook mee, dus dat wordt vast gezellig!

  Tot morgen
  Frank

  Alphaville geniet onder zijn massagedeken Lekker even grazen
  Plaats een reactie « Terug

  Frank blogt:

  11-09

  Thuiskomst

  05-09

  Geweldige afsluiting

  03-09

  Teleurstelling voor Gert ...

  02-09

  BRONS!!!!

  01-09

  Petra net buiten de medai...

  31-08

  Zéér tevreden over de t...

  30-08

  De spelen zijn van start!

  29-08

  Alle Nederlandse paarden ...

  28-08

  Laatste dag trainen in de...

  27-08

  Officieel welkom geheten ...

  26-08

  Eerste ervaringen in Lond...

  25-08

  Lange reisdag

  24-08

  Het is nu echt begonnen

  23-08

  Mijn eerste blog voor Lon...

  22-06

  Franky goes London

  Mijn tweets