• Begin
 • Blog Londen 2012
 • Nieuws Londen 2012
 • Foto's Londen 2012
 • Sponsors
 • Frank Hosmar website
 • 26

  Eerste ervaringen in Londen

  augustus

  Wat was het een verrassing toen ik gisteravond in mijn appartement kwam! Er was post en niet een klein beetje ook! Wel 20 kaarten en tekeningen lagen voor me klaar op mijn bed en aan de wand, van vrienden en familie die me succes wensen hier. Dan voel je toch direct thuis! Iedereen geweldig bedankt!

  Ik deel mijn kamer in ons appartement in het Paralympisch dorp met Gert Bolmer en verder delen we het appartement met Sanne, Petra, een handboogschutter en de coach daarvan. De bedden zijn in het echt net zo kort als vooraf beschreven en ik zo houd ik dan ook ’s nachts lekkere frisse voeten.

  Vandaag konden we om 8 uur in de hoofdring terecht en Dianne heeft Alphaville daar lekker even gestapt. Alphaville vond het allemaal wel prima en is relaxed zoals we hem kennen. Zelf heb ik Alphaville rond half elf getraind en hij liep erg fijn. Hij is ontspannen en toch lekker fris en dus fit genoeg.

  Heel bijzonder is het dat in Greenwich Park alles op palen staat. Je komt aanrijden met de bus vanaf de heuvel en ziet dan meteen dat alles op palen is aangelegd, zowel de stallen als alle rijbanen. Sommige palen zijn 30 cm en anderen zijn weer 3 meter hoog, zodat alles van gelijke hoogte is. Vandaag reed ik in rijbaan 3 en kon ik zo onder een andere rijbaan kijken, waar het gras onder de (verhoogde) rijbaan groeide. Dit hebben ze gedaan om alles van gelijke hoogte te maken, maar ook om het park te sparen en na de spelen snel weer in de oorspronkelijke staat te kunnen herstellen.

  Na een gezamenlijke lunch met het team zijn we ook samen weer naar het dorp gegaan, waar ik net even heb gedoucht en nu zit te wachten om naar de fysiotherapeut te gaan. Deze is ook aanwezig op het park. Wij hebben een appartement op de zesde etage en op de eerste verdieping zitten de kantoren van het noc*nsf en daarnaast is ook een appartement ingericht als fysiotherapie-ruimte.

  Het is hier stralend weer en voor ik deze blog schreef zat ik ook lekker in een t-shirt op een zitzak in de zon. Ik heb vernomen dat het weer in Nederlands anders is en daar de regen met bakken uit de lucht komt, dus geniet ik er maar even extra van!

  Tot morgen.
  Frank


  De bedden van Gert en mij gezellig naast elkaar Heel veel kaarten
  Plaats een reactie « Terug

  Frank blogt:

  11-09

  Thuiskomst

  05-09

  Geweldige afsluiting

  03-09

  Teleurstelling voor Gert ...

  02-09

  BRONS!!!!

  01-09

  Petra net buiten de medai...

  31-08

  Zéér tevreden over de t...

  30-08

  De spelen zijn van start!

  29-08

  Alle Nederlandse paarden ...

  28-08

  Laatste dag trainen in de...

  27-08

  Officieel welkom geheten ...

  26-08

  Eerste ervaringen in Lond...

  25-08

  Lange reisdag

  24-08

  Het is nu echt begonnen

  23-08

  Mijn eerste blog voor Lon...

  22-06

  Franky goes London

  Mijn tweets