• Begin
 • Blog Londen 2012
 • Nieuws Londen 2012
 • Foto's Londen 2012
 • Sponsors
 • Frank Hosmar website
 • 25

  Lange reisdag

  augustus

  Even een snelle update tussendoor, terwijl we onderweg zijn naar het Paralympisch dorp.

  Vanochtend heeft mijn vader Dianne (mijn groom) en mij, samen met Thijmen naar Schiphol gebracht waar we op tijd moesten zijn, omdat we niet vooraf online konden inchecken. Thijmen stond vannacht al om vijf uur naast ons bed, omdat hij bang was dat hij te laat zou zijn om mee te gaan. Hij wilde me zo graag weg brengen! We hebben hem nog even gezellig tussen ons in genomen en nog een paar uurtjes geslapen.
  Thijmen maakt het nu een stuk bewuster mee dat ik naar een belangrijke wedstrijd ga, dan twee jaar geleden naar Kentucky. Aan de ene kant vind ik het jammer dat ze niet mee kunnen, want het was toch geweldig om Thijmen aan de kant te horen jubelen toen zijn vader een medaille had gewonnen, maar de realiteit is dat de Paralympische Spelen een ander soort wedstrijd is en het voor ons niet te doen is. Daarbij komt dat Thijmen vanaf volgende week al weer naar school moet en hij verheugd zich gelukkig ook al enorm op het weekje logeren bij opa en oma. Hij is er wel heel erg mee bezig en ook op school hebben ze er voor de vakantie bij stil gestaan, wat erg leuk was! Hij heeft me geholpen met de enorme oranje koffer in te pakken en vertelde me gisteravond toen ik hem naar bed bracht dat hij me enorm zou missen en dat hij elke dag ging raden wat ik aan heb die dag.
  Vanavond heb ik heb nog even gesproken voor ik deze blog schreef en hij dacht wel dat ik al andere schoenen aan zou hebben dan vanochtend, omdat anders de onderkant vies zou worden in de stallen. Waar zo'n jongetje toch over na denkt!

  De reis per vliegtuig van Amsterdam naar Londen Heathrow ging voorspoedig, maar de snelheid ging er behoorlijk uit toen we eenmaal in een busje zaten dat ons naar de stallen zou brengen... Eerst was men al helemaal van slag dat we eerst naar de paarden wilden en niet naar het Paralympisch dorp, maar toen dat eenmaal uitgelegd was, was het oké. Dachten we.... het bleek dus dat diegene die ons reed, compleet de weg niet wist! We zijn meer dan drie uur onderweg geweest van het vliegveld naar de stallen!

  Daar komen we nu net vandaan, waar de paarden is mooie ruime, lichte stallen staan en de reis goed hebben doorstaan. Vanwege de hoogteverschillen en om de bodem te sparen, zijn zowel de stallen als de wedstrijdbaan op een verhoging aangelegd. Zo kan alles na de spelen weer in de oude staat hersteld worden en heeft de bodem niet te lijden.
  Ik ben niet heel lang bij Alphaville geweest, heb hem bekeken, gevoerd en heb van Brenda en Angelique gehoord hoe de reis was gegaan en dat was prima.
  Het is hier lekker Londens weer en het regent dus, daarom heeft het niet zoveel zin om langer bij de stallen te blijven. Alphaville is er uit geweest en ik ga hem niet stappen in de regen.

  Nu dus onderweg naar het Paralympisch dorp waar ik ook wel toe ben aan een hapje eten! Door al het gedoe heb ik alleen vanmiddag een broodje op schiphol gegeten. Nu heb ik gehoord dat er in het dorp eten is zoveel je wil, dus ik ben benieuwd!

  Morgen meer!
  Frank

  Een grote medaille van de kinderen van groep 1 (Thijmen zijn klas) De stallen
  Plaats een reactie « Terug

  Frank blogt:

  11-09

  Thuiskomst

  05-09

  Geweldige afsluiting

  03-09

  Teleurstelling voor Gert ...

  02-09

  BRONS!!!!

  01-09

  Petra net buiten de medai...

  31-08

  Zéér tevreden over de t...

  30-08

  De spelen zijn van start!

  29-08

  Alle Nederlandse paarden ...

  28-08

  Laatste dag trainen in de...

  27-08

  Officieel welkom geheten ...

  26-08

  Eerste ervaringen in Lond...

  25-08

  Lange reisdag

  24-08

  Het is nu echt begonnen

  23-08

  Mijn eerste blog voor Lon...

  22-06

  Franky goes London

  Mijn tweets