• Begin
 • Blog Londen 2012
 • Nieuws Londen 2012
 • Foto's Londen 2012
 • Sponsors
 • Frank Hosmar website
 • 03

  Teleurstelling voor Gert en Petra

  september

  Er gebeurde zo veel gisteren, dat ik helemaal niet alles heb verteld.
  Wat namelijk ook nog erg leuk was is dat we gisteren even een kopje koffie hebben gedronken met prinses Magriet die er ook was en aan had gegeven het wel leuk te vinden om kennis met mij en Adelinde te maken. Dat is een uitnodiging die je niet dagelijks krijgt, dus daar hebben we uiteraard gehoor aan gegeven. Later vandaag bleek dat de foto daarvan de voorpagina van de Telegraaf had gehaald en hierop ontving ik weer vele leuke reacties.

  Gisteren na het schrijven van mijn blog, zijn we met het team wat gaan eten om het behalen van de medaille te vieren en dat was ook super gezellig. Ik moest daar op tijd vandaan, omdat ik me in het Holland House moest melden, waar ik gehuldigd zou worden. Deze huldiging werd gedaan door Adelinde en dat vond ik toch ook wel weer heel bijzonder. Ik kreeg een leuke (typische Engelse) bronzen bolhoed ter ere van mijn bronzen medaille.

  Vannacht spookte me het doemscenario nog wel even door mijn hoofd, wat er zou kunnen gebeuren waardoor ik mijn medaille (net als vorig jaar tijdens het EK) weer in zou moeten leveren, maar de hele dag is het rustig gebleven en dat betekent dat ie gewoon echt van mij is!!

  Voordat vandaag Gert en Petra hun kür op muziek reden, heb ik onder toeziend oog van Adelinde getraind en hebben we Alphaville er extra scherp aangezet. Hij liep weer geweldig en ik heb dan ook enorme zin in morgen! Dan is Adelinde er weer bij om me te begeleiden bij het losrijden en dan kan ik mijn mooie nieuwe kür tonen aan het publiek. Hier op de tribunes zit voornamelijk Brits publiek, maar ik heb begrepen dat morgen ook een livestream van de kür te volgen is via de nos. Mocht je het willen zien, zou ik de livestream gewoon even checken. Ik rijd om 11.55 uur Nederlandse tijd!

  Na het rijden van de proeven, worden Adelinde en ik op tijd verwacht in het Holland House, waar we in het liveprogramma zullen zitten dat elke dag wordt uitgezonden op Nederland 1. Ik zal, samen met Adelinde, te zien zijn tussen 19.00 en 19.25 uur op Nederland 1.

  Voor Petra en Gert eindigde de spelen in een teleurstelling, omdat beiden hun droom en doelstelling om een medaille mee naar Nederland te nemen in rook zagen opgaan. Gert reed een proef waar hij naar eigen zeggen niet meer uit had kunnen halen dan hij heeft gedaan en eindigde op plek 7 met ruim 71% en Petra kon haar mooie zwarte merrie niet onder controle houden in de kür en zag ook haar droom in duigen vallen.

  Morgen kunnen Sanne en ik nog beiden een medaille behalen in de kür op muziek en we zullen beiden alles geven wat we in huis hebben. Duimen jullie?

  Frank


  Huldiging door Adelinde Frank zijn foto aan de Medal Wall
  Plaats een reactie « Terug

  Frank blogt:

  11-09

  Thuiskomst

  05-09

  Geweldige afsluiting

  03-09

  Teleurstelling voor Gert ...

  02-09

  BRONS!!!!

  01-09

  Petra net buiten de medai...

  31-08

  Zéér tevreden over de t...

  30-08

  De spelen zijn van start!

  29-08

  Alle Nederlandse paarden ...

  28-08

  Laatste dag trainen in de...

  27-08

  Officieel welkom geheten ...

  26-08

  Eerste ervaringen in Lond...

  25-08

  Lange reisdag

  24-08

  Het is nu echt begonnen

  23-08

  Mijn eerste blog voor Lon...

  22-06

  Franky goes London

  Mijn tweets