• Begin
 • Blog Londen 2012
 • Nieuws Londen 2012
 • Foto's Londen 2012
 • Sponsors
 • Frank Hosmar website
 • 02

  BRONS!!!!

  september

  Mijn missie is geslaagd! Ik ben naar Londen gekomen met als doel; een medaille en dit doel heb ik vandaag bereikt en ik ben dan ook superblij!
  Tijdens het losrijden kwam Adelinde net op tijd om me nog de laatste aanwijzingen te geven en het feit alleen al dat ze de moeite heeft genomen om te komen is natuurlijk al geweldig.

  De proef zelf ging goed en over Alphaville ben ik dan ook super tevreden! Toch had ik een wat onzekerder gevoel over het resultaat dan eergisteren, omdat het geheel nog wat flitsender had gemogen en ik vreesde dat de score van 73,097 niet voldoende zou zijn voor een medailleplaats. Ik vermoedde dat ik daarvoor tenminste 75% nodig zou hebben. Dit bleek dus achteraf niet zo te zijn en dus ben ik natuurlijk enorm blij. Ik denk ook niet dat ik iets anders of beter had kunnen doen vandaag om een medaille hoger te eindigen. Alphaville is met zijn 7 jaar nog jong en loopt tegen paarden die lichte tour en hoger lopen en dat doet hij geweldig, ik kan niet anders dan super tevreden enorm trots zijn op mijn mooie blikvanger.

  Na het winnen van de medialle gaat alles even in een stroomversnelling, met alle pers die je wil spreken en je verhaal willen horen, vrienden en familie van thuis die me bellen, sms-en en via social media feliciteren, het is echt overweldigend maar ontzettend leuk!

  Vanavond ga ik naar het Holland House, waar ik gehuldigd zal worden en we een heel klein feestje gaan bouwen. Morgen ga ik dan in de training met Adelinde aan de slag en dan gaan we aanstaande dinsdag weer alles op alles zetten om proberen goud binnen te slepen.

  Vanmiddag reed Sanne een proef waar ze enorm tevreden over was en waarin ze alles heeft gegeven, maar die door de jury helaas minder beoordeeld werd dan de teamtest. Ze eindigde met 68.767 op een vijfde plaats en dus geen medaille voor haar.
  Ook al hebben we jammer genoeg ook geen teammedaille weten te bemachtigen, toch overheerst bij mij het gevoel van blijdschap en ook opluchting dat het me gewoon is gelukt!

  Ik ben nog even genoemd tijdens de uitzending van de NOS, zie hiervoor uitzending gemist vanaf 2 minuten: uitzending gemist.


  Plaats een reactie « Terug

  Frank blogt:

  11-09

  Thuiskomst

  05-09

  Geweldige afsluiting

  03-09

  Teleurstelling voor Gert ...

  02-09

  BRONS!!!!

  01-09

  Petra net buiten de medai...

  31-08

  Zéér tevreden over de t...

  30-08

  De spelen zijn van start!

  29-08

  Alle Nederlandse paarden ...

  28-08

  Laatste dag trainen in de...

  27-08

  Officieel welkom geheten ...

  26-08

  Eerste ervaringen in Lond...

  25-08

  Lange reisdag

  24-08

  Het is nu echt begonnen

  23-08

  Mijn eerste blog voor Lon...

  22-06

  Franky goes London

  Mijn tweets